Monero (XMR) versterkt bullish trend met aanhoudende rally

XMR handelt tussen langdurige weerstand en ondersteuningsniveaus van respectievelijk $ 135 en $ 90.

Technische indicatoren zijn in alle tijdsbestekken optimistisch.

XMR / BTC ondervindt weerstand bij ₿0,0122 en ₿0,0139

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

De Monero (XMR) -prijs heeft al zijn verliezen teruggewonnen als gevolg van de crash van 2-4 september en doet momenteel een poging om boven een groot weerstandsniveau uit te breken.

De XMR-prijs handelt momenteel in de buurt van een belangrijk weerstandsgebied, gevonden op $ 132. Het gebied is het 0,382 Fib-retracementniveau en een eerder resistentiegebied, waarboven de prijs sinds augustus 2018 niet meer wordt verhandeld.

Een succesvolle uitbraak zou de prijs waarschijnlijk naar $ 166 brengen, wat het 0,5 Fib-niveau is van de volledige daling en een eerder ondersteuningsgebied.

XMR technische signalen

Technische indicatoren zijn optimistisch aangezien de MACD, RSI en Stochastic Oscillator allemaal toenemen. Hoewel de RSI zich in het overboughtgebied bevindt, heeft hij nog geen enkele bearish divergentie gegenereerd.

Aan de andere kant zou een verlaging de prijs waarschijnlijk naar het dichtstbijzijnde langetermijnondersteuningsgebied brengen op $ 90. Op dit moment lijkt dit scenario onwaarschijnlijk.

Cryptocurrency-handelaar @Altcoinsherpa schetste een XMR-grafiek, waarin stond dat de prijs zou kunnen stijgen tot $ 175. Hoewel het niveau iets boven het weerstandsgebied ligt dat we hebben geschetst, is het dichtbij genoeg om enige samenvloeiing te creëren.

De zes-uurgrafiek laat zien dat de prijs mogelijk een stijgende ondersteuningslijn volgt sinds het dieptepunt bereikte op 4 september.

Net als bij de wekelijkse chart is er geen zwakte in technische indicatoren, ook al is de RSI overbought.

De two-hour chart vertoont ook geen zwakke punten, ook al is de rally parabolisch begonnen te worden.

Als de prijs zou dalen, is er een kleine ondersteuning in de buurt van $ 113. Er zijn echter geen tekenen dat de prijs dit nog zal doen.

Zoals het er nu uitziet, is het meest waarschijnlijke scenario een uiteindelijke uitbraak boven het weerstandsgebied van $ 135, gevolgd door een verhoging naar $ 165.

Het XMR / BTC-paar vertoont een vergelijkbare beweging als zijn tegenhanger in USD, met als enige verschil dat de prijs het belangrijkste weerstandsgebied van ₿0,0122 nog niet heeft bereikt.

Als XMR erin slaagt uit te breken boven dit gebied, zou de volgende weerstand worden gevonden op ₿0,0139.

Technische indicatoren zijn bijna identiek aan XMR / USD in die zin dat de MACD, RSI en Stochastic Oscillator toenemen, terwijl de RSI zich al in het overboughtgebied bevindt.

De prijs zal naar verwachting het gebied van ₿0,0122 bereiken en mogelijk uitbreken om richting ₿0,0139 te gaan.