Begynner å starte gjennom Republic, DAO, Polkastarter etter 80 ganger overtegnet salg

Cere Network , den første Decentralized Data Cloud (DDC) -plattformen, kunngjorde i dag sitt offentlige tilbud på Republic (8. april), DAO Maker (15. april) og Polkastarter (19. april).

Denne tilnærmingen til flere plattformer er en første i sitt slag for å tilfredsstille etterspørselen etter CERE-token

Cere har samlet inn 10 millioner dollar fra en samling høyprofilerte VC-er, inkludert Binance Labs, OKEx, Republic Labs, Arrington XRP Capital, Kenetic Capital, Fenbushi Capital og AU21 Capital, blant andre. Den siste økningen på $ 5 millioner ble 80 ganger overtegnet og stengt før den offentlige lanseringen av Republikken. Cere ble lansert i 2019 og er et av få blockchain-selskaper som teller et antall Fortune 1000-selskaper som kunder for sine bransjeledende desentraliserte CRM-verktøy (Customer Relationship Management) og Decentralized Data Cloud-plattformen. Cere Network støttes også av et konsortium av risikokapitalister og økosystempartnere, inkludert Gate.io, ZB exchange, Ankr, Ledger Prime, Woodstock Fund, JRR Capital, Spark Capital, LD Capital, NGC Capital, QCP Capital, Monday Capital, G1 Ventures og andre.

„Vi er veldig glade for å kunne tilby CERE-token til et bredt publikum som alle kan delta i dette koordinerte tilbudet og bli med oss ​​i vårt oppdrag å frigjøre kraften og innovasjonen i Cere Decentralized Data Cloud,“ sa Fred Jin, Konsernsjef i Cere Network.

Selskapet ble grunnlagt av tidligere ledere fra Amazon, Twitch, D-Link og Bebo, samt den tidligere Chief Operating Officer for Salesforce, Rajani Ramanathan, som medlem av dets rådgivende styre. Seres verktøytegn driver et transformerende SaaS DeFi-rammeverk, som driver sin desentraliserte Data Cloud-plattform, Cere Marketplaces og SaaS-DeFi-økosystemet, samt brukes til innsats og styring.

De tre plattformene der CERE-token er tilgjengelig, er alle unike på sine egne måter:

Republic : Republic er en investeringsplattform som lar alle investere i private avtaler på tvers av oppstart, eiendom, spill og krypto. Republic har lagt til rette for over $ 300 millioner i investeringer gjennom sitt globale samfunn med over 1 million medlemmer. Republic tilbyr rådgivning om salg av digitale eiendeler og tokener gjennom sine Republic Advisory Services. For mer informasjon om hvordan du kan delta i CERE-salget på Republic, klikk her .

DAO Maker : DAO Maker’s DAO Pad er en etterlengtet multiinvesteringsplattform som gjør det mulig for DAO Makers mest lojale og flittige samfunnsmedlemmer som satser DAO-tokens for å delta i en rekke offentlige, private og til og med seed-runder for finansiering av prosjekter. Cere vil være det aller første prosjektet på DAO Pad. For mer informasjon om hvordan du deltar i “Cere x DAO Maker” -salget, klikk her .

Polkastarter : Med Polkastarter kan prosjekter som Cere skaffe kapital fra samfunnsdrevne investorer på en desentralisert, tillatelsesfri og interoperabel plattform. Polkastarter er vert for innledende DEX-tilbud for prosjekter bygget innen Polkadot-økosystemet. Fra og med 19. april kan deltakere som er interessert i å støtte Cere få tilgang til CERE-tokenet i et sikkert og kompatibelt miljø som låser opp funksjonalitet langt utover gjeldende ERC-20-standard. For mer informasjon om hvordan du kan delta i CERE-salget på Polkastarter, klikk her .

I løpet av de siste ukene har Cere-teamet belønnet tidlige støttespillere for tålmodigheten ved å introdusere en rekke unike tilgangspunkter til deltakere som har blitt godkjent. Disse arrangementene har vært i samarbeid med kjente blockchain-prosjekter, inkludert Polygon, Marlin, Ankr, Darwinia, Crust og mer.